The Grabbeltons op TV

Moerbeke-Waas - In de jaren 60 en 70 leefde er een orkest in de buurt van Moerbeke en Eksaarde bestaande uit muzikanten uit deze streek. Zo speelde de vader van huidig burgemeester Robby De Caluwé, Dirk De Caluwé en de nonkel van Robby, Eddy De Picker in dit orkest maar wie had ooit gedacht dat ze jaren later eigenlijk wereldberoemd zouden zijn.

Op Radio 1 van zaterdag 23.04.2017 is er dan ineens sprake in de ‘De Dikke Delvaux  aflevering 258’ van de Grabbeltons die enkele nummers op vinyl uitbrachten, wereldberoemd zijn en geld waard zijn. Want wie zou ooit gedacht hebben dat het nummer ‘Inflation’ een van de nummers dat opgenomen werd, momenteel verkocht wordt aan een gemiddelde prijs van 325 euro, en het nummer ‘Make Love’ aan een gemiddelde prijs van 100 euro.

 En het blijft maar doorgaan want op donderdag 28 december tussen 21 en 22u komen ze ook op tv in het programma ‘Belpop Bonanza TV’, in dit programma dat op Canvas zal uitgezonden worden, komen de Grabbeltons uitvoerig aan bod in een interview.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio