De kerstman komt de kerstmarkt openen per koets

5de Avondkerstmarkt

5de Avondkerstmarkt

Beelden van de editie 2016 Foto: A.M.W

Moerbeke-Waas - Moerbeke Feest verzorgt dit jaar de vijfde editie van de kerstmarkt op de Lindeplaats. Zoals vorig jaar zal de kerstman met zijn twee elfjes een rondrit doen in Moerbeke-Waas om daarna de markt te openen.

De kerstkoets, getrokken door 2 ponys, vertrekt om 17u00 in de Spelonckvaart en zet zijn tocht zo verder naar de Dorpvaart, Spoorwegstraat, Hospicestraat, Korte Dam, Damstraat en Lindeplaats.
Rond 18:00u start de kerstmarkt en zal de kerstman met zijn elfjes toekomen op de kerstmarkt en daar de kindjes een kleine attentie geven, ook brengt hij een bezoek aan de kinderopvang in het oude gemeentehuis op de Lindeplaats, deze kinderopvang is een organisatie van de Gezeinsbond.

De Warmste Week
 
Dit jaar staat de kerstmarkt in het teken van "De Warmste Week". Zo zal Moerbeke Feest kerstartikelen verkopen voor een nog te kiezen goede doel. Herwig Turpyn en Carine Jansen doen dit ten voordele van Music for Life voor personen met een beperking, Belgambialink ten voordele van hun project in Gambia, en Tineke Ringoot ten voordele van de MS-liga.

Een dertigtal standen aanwezig op de kerstmarkt

 Ponyclub Sint-Isidoor voorziet gratis ponyritten voor kinderen.
LD Schaepers en Dirk De Schepper, stellen hun boek voor  “Dorp zonder koning” 
Op de kerstmarkt zullen een dertigtal standhouders staan met hapjes, dranken, versnaperingen, snacks en kinderanimatie. Voor elk wat wils. Deze zullen aangeboden worden door verschillende verenigingen van Moerbeke en externe handelaars.

Place to be

Lindeplaats zaterdag 16 december vanaf 18u
 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio