De 100km-run een actie voor “Kom op tegen Kanker” ook Moerbekenaren doen mee

Een tienjarige maakte deze tekening om het team aan te moedigen Foto: Gift

Moerbeke-Waas - Linde Merckpoel van StuBru en Saartje Vandendriesche zijn meters van de actie. Bij Linde zijn het vooral StuBru presentatoren en de journalist Maarten Van Gramberen, Saartje start met een vrouwenteam met Sabine Appelmans . Maar ook Moerbekenaren onder de naam Quattro Campioni staan aan de start van de 100 km voor Kom op tegen Kanker.

Het team bestaat uit Marc, Toon, Anja, Maud met reserve lopers Tibbe, Caro, Isabelle, Kathy, Lisa, Silke.

Ze hebben een team van 4 samengesteld om 100 km samen te lopen. De bedoeling is via sponsering geld in te zamelen voor ‘Kom op tegen Kanker’.

 “Ons team moet 2500 euro inzamelen door acties, zo ging de opbrengst van de afgelopen kerstmarkt van ‘Kettei’ naar Kom Op Tegen Kanker, het idee kwam van zoon Tibbe Verschaffel, in totaal ging er dus 1190 euro naar dit doel. De resterende som van 1310 euro gaan we proberen bij elkaar te lopen in de 100 km-run, al hopen we zelfs op meer." klinkt het bij Marc Verschaffel.

Je kan het team volgen op : www.100kmrun.be/team/quattro-campioni.

Wil je dit team steunen, dan kan dit door, online een gift te doen via de link hierboven. Of een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en zeker deze code vermelden op de overschrijving 340020208

Je kan ze natuurlijk ook gaan aanmoedigen op 18 maart aan het UZ Wilrijk 3 Eiken in Wilrijk. De 40 km lopers starten om 9u00 en worden na de 10 km bijgestaan door de 30 km lopers en daarna na 20 km komt de 20 km loper erbij en uiteindelijk na 30 km komt de 10 km loper erbij zo lopen ze 100 km.

 

 

 

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio