9de Wolvenloop

9de Wolvenloop

Foto: A.M.W

Moerbeke-Waas - Op zaterdag 14 april organiseert Joggingclub Moerbeke in samenwerking met Sporta en Okra voor de 9de maal de Wolvenloop in provinciaal domein Puyenbroeck. Vorig jaar trok deze natuurloop zo’n 520 deelnemers aan waaronder tal van recreatieve gelegenheid lopers.

“Aanstaande zaterdag is het provinciaal domein het decor van deze prachtige natuurloop voor jong en oud.  Op basis van de voorinschrijvingen staat het bijna vast dat het deelnemersrecord van vorig jaar terug zal verbroken worden” vertelt vorzitter Rudy Vande Velde  

Om 14h30 starten de jongsten met hun lopen van 600 meter en 1.000 meter. Voor alle deelnemende jongeren is er een herinneringsmedaille en een zakje paaseitjes.

De hoofdwedstrijden starten om 15h en er is keuze tussen 5 km, 10 km en 10 mijl. Er is elektronische tijdsopname. Ook hier krijgen alle deelnemers de keuze tussen 3 verschillende attenties.

De trajecten van de hoofdlopen slingeren zich langs alle pitoreske hoekjes van het domein en voor de langere afstanden zijn er onderweg ook drankposten voorzien. Het zeer gevarieerde parcours is vlot beloopbaar.  

Ook wandelaars kunnen zich inschrijven en de 5 of 10 km wandelen hier is geen tijdsopname voor voorzien. 

Op zaterdag 14 april kan er ter plaatse nog ingeschreven worden tussen 13h15 en 14h45 in de tent naast de sporthal. De start en aankomst is naast de sporthal en zwembad, Puidonkdreef 1 , 9185 Wachtebeke waar er ruime parkingfaciliteiten zijn. Er zijn 6 kleedkamers met warme douches alsook cateringfaciliteiten op de weide voor de inschrijvingstent. Tussen 17h en 18h huldigen ze de winnaars van de verschillende klassementen. 

Meer praktische informatie van het traject kun je terugvinden op de website www.joggingclubmoerbeke.be waar je kan doorklikken naar de pagina van de 'Wolvenloop'.  

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio