Vaardekenskermis presenteert opnieuw een comedian-avond met drie toppers.

Foto: Gekregen foto's

Moerbeke-Waas - Vaardekenskermis start haar jaarlijkse kermis met een comedy-avond met drie toppers op vrijdag 11 mei vanaf 20u, Seppe Toremans, David Galle en Han Solo. Wat er zaterdag en zondag op het programma staat kan hier lezen.

Seppe Toremans is iemand die met enkele rake opmerkingen het publiek op zijn hand weet te krijgen. Als publieksopwarmer een goede keuze van het kermiscomité van het Vaardeken.

David Galle is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondag­avond­pro­gram­ma’s ‘De Kazakkendraaiers’ en ‘Twee tot de Zesde Macht’ (één) en de succes­serie ‘Bevergem’ (Canvas).

 Han Solo staat 10 jaar op de Vlaamse podia hem kennende iis dat niet onopgemerkt voorbijgaan.

Na een decennium roepen, tieren en tegen alles trappen wat los- én vasthangt, vindt Han Solo het immers hoog tijd om kritisch terug te blikken op zijn plaats in het comedylandschap. Géén stap terug, maar een tandje bij. Géén bloemen of kransen, maar verbaal vuurwerk. Géén klassieke ‘best of’, maar een stevig buffet van oud materiaal, nieuwe meningen en verse comedy, overgoten met Han's welbekende energie.

Leg alvast de Rennie klaar, want dit wordt happen, slikken en verteren tegen sneltreinvaart.

Kaarten in voorverkoop bij Tom De Pauw Varenstraat 6 0496 539949 of  bij Dirk Baete Spelonckvaart 42 0495 325560 u kan ook bestellen via mail :  vzwvaardeken@telenet.be of ze kopen in de Oxfam Wereldwinkel in de Oostvaart aan 8 euro, aan de kassa kosten ze 10 euro.

Zaterdag 12 mei is er om 18u30 het ‘Eetfestijn’ met warme beenhesp, inschrijven kan u bij de bestuursleden aan 15 euro, kinderen betalen 8 euro.

Na het eetfestijn kan u de beentjes strekken op de 30+-fuif met de legendarische dj Huub (ex Byblos) volle bak ambiance maken, was en is nog steeds zijn doelstelling. Toegang tot deze fuif is geheel gratis.

Zondag 13 mei begint de ‘Rommelmarkt’ om 10u en zijn er springkastelen en kermisattracties voorzien.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio