Vaardekenskermis mag terugblikken op een geslaagde editie

Moerbeke-Waas - Dit weekend ging de eerste kermis van Moerbeke door ‘Vaardekenskermis’ met op vrijdagavond de comedy-avond. Deze avond is en blijft een topper van formaat omdat men altijd de top weet te strikken, al moest men in de late namiddag nog op zoek gaan naar en vervanger voor Seppe Torremans, en die vonden ze bij Martijn Oosterhuis die helemaal uit Den Haag kwam om het Moerbeeks publiek op te warmen.

De pret werd hierdoor niet bedorven want op het podium was er vuurwerk met David Galle die met zijn 15-jaar ervaring het publiek wist te bespelen met zijn kijk op het dagelijkse leven. Iets wat Han Solo verder zette. Deze jonge man uit Zulte is een bom die ontploft op het podium. Deze keer niet grof, maar rake humor uit het dagelijkse leven.

Zaterdag was er het eetfestijn met een honderdtal eters en kwamen er voor de 30+ fuif nog een honderdtal fuifgangers bij die dj Huub (ex Byblos) nog eens wilden bezig zien. Deze laatste beloofde om volgend jaar terug te komen, dat zal weer knallen in't Vaardeken.

Geluid en licht werden verzorgd door APS Events zij zorgden voor het echte vuurwerk op het podium.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio