Fietstocht op de Koewacht

Fietstocht op de Koewacht

Foto: if

Moerbeke-Waas - Bewegen wordt steeds belangrijker zowel voor jongeren als ouderen. Genoeg bewegen is van essentieel belang voor je gezondheid. Fietsen is een goede manier van bewegen en is dan ook voor veel mensen een mooie en gezonde vrijetijdsbesteding en voor sommige is het ook nog een passie. Wat is er mooier om in de buitenlucht te vertoeven op de fiets met je partner, vrienden, kinderen of wie ook.

Stchting Cultuur en Ontspanning De Vlaschaard heeft 2 mooie tochten uitgezet.

"Een tocht van 30 km en een van 50 km, beiden door het Zeeuwse en Vlaamse landschap en met pijlen en borden van het fietsennetwerk voorzien. De organisatie is erin geslaagd om de fietsers door mooie natuurlandschappen te laten rijden, over wegen waar je niet of bijna nooit komt. Tenminste voor de meeste fietsers, want er zijn gelukkig altijd fietsers die ieder paadje en landweggetje kennen. Kortom een tocht om niet te missen" zo zegt Etienne Van Waes als woordvooerder van de stichting.

Op zondag 17 juni vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur kan er vertrokken worden vanuit Gemeenschapscentrum De Vlaschaard, Nieuwstraat 98 in Koewacht. Iedereen wordt terug verwacht uiterlijk 17.30 uur. De kosten zijn € 7 per persoon, waarvoor men een consumptie onderweg en een consumptie bij aankomst terug in De Vlaschaard. Kinderen onder 12 jaar gratis, mits onder begeleiding.

Bij pech onderweg kan de ´hulpdienst` gebeld worden, die dan de pechvogel zal ophalen. Deelname is op eigen risico.

Voor meer info :  vlaschaard@vlaschaard.nl of 06-51150300

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio