Een speeloord waar kinderen zelf de hoofdattractie zijn

Jack&James een speeloord voor kinderen

Moerbeke-Waas - Op 1 juli opende Patrick Gebreurs een speeloord voor kinderen op de terreinen van Circus Malter in de Ledestraat 10. Het speeloord waar kinderen zelf de hoofdattractie zijn.

Op dit ogenblik staan er 17 springkastelen opgesteld zowel in de twee circustenten als buiten de tenten. Er is zelfs een grote zandbak voorzien.

“Wij breiden binnenkort nog uit, met een trampoline en met één van de allergrootste springkastelen die er bestaan” vertelt Patrick.

Wanneer is dit speeloord voor kinderen open ?

“Gedurende de maanden juli en augustus zijn we alle dagen open van 11 tot 18u, in september zijn we open op woensdagnamiddag van 13 tot 18u. Op zaterdag en zondag van 11 tot 18u” zegt Patrick.

Voor de ouders en eventuele grootouders is er een groot zonneterras, of kunnen ze in de tent in de lounge in een familiale sfeer zitten en er een hapje en of drankje nuttigen, we hebben heerlijke pannenkoeken voorzien, terwijl de kinderen en kleinkinderen ravotten, spelen en springen.

Gratis parking is voorzien, volwassenen kunnen gratis binnen, kinderen betalen 5 euro.

Wij mogen van Patrick Gebreurs 10 duo-kaarten weggeven, twee kinderen die gratis binnen mogen als u het juiste antwoord weet op onze vraag.

Het speeloord heeft twee mascottes Jack en James. Onze vraag : Wie is de jongste van de twee James of Jack ? Beiden zijn zichtbaar op foto 1 van deze reportage en heten u van harte welkom, vooraleer u het antwoord verstuurd kijk dus eerst naar de foto. Wij verwachten uw antwoord op volgend mailadres : andre.mulders@gmail.com. Vergeet niet uw naam en mailadres mede te delen, zo kunnen wij u verwittigen als u gewonnen heeft. Antwoorden kan tot zaterdag 14 juli, om 18u sluiten we de wedstrijd af.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio