Stekene 'Zomerconcerten'

Moerbeke-Waas - Ook deze zomer organiseert de gemeente Stekene ‘Zomerconcerten’ en ook dit jaar wordt de start gegeven op de Koewacht op Vrijdag 27 juli. Place to be : Pereboomsesteenweg.

Om 20u30 openen de 'Swampboys' de zomerconcerten. Deze band, met de Stekense bassist Tonio ‘TBass’ Janssens, draait al ruim 10 jaar mee in het bluesmilieu. Ze brengen een mix van delta blues en rockabilly die zo uit de moerassen van het Land van Waas lijkt te zijn opgevist. Zanger-gitarist en leader of the pack Gunther ‘Dobroman’ Lens zorgt voor een strakke set met stevig gitaarwerk en een mix van eigen nummers en covers. Deze bende onversneden muzikanten vormt het ideale excuus om naar de Pereboomsesteenweg op de Koewacht af te zakken.

Omstreeks 22u is het de beurt aan de 'Cuverups'
De Cuverups werden enkele jaren geleden opgericht voor het opluisteren van een trouwfeest, maar het begon al snel uit de hand te lopen. Andere vrienden en verre kennissen uit lang vervlogen tijden zochten in allerijl een lief om ook een huwelijk met bijhorend feest te kunnen organiseren met de Cuverups. Op de duur begonnen de Cuverups zelfs te repeteren omdat de aanvragen bleven binnenstromen. Café’s, jeugdhuizen en festivals kunnen de vettige gitaarrocksaus zeer smaken en gaan plat voor de originele manier waarop bekende hits worden gebracht. Ook de frisse nummerkeuze blijkt voor het publiek een ware verademing! Wat mag je verwachten? Rock-, pop- en dancecovers in hun eigen rockversie en 4 steengoede muzikanten (met ervaring bij o.a. K’s Choice, Arno, Headphone, Waldorf, Lemon, Hannelore Bedert, zij zullen je gedurende anderhalf uur meenemen naar ongekende hoogten.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio