Veerle Malschaert terug op Moerbeekse bodem met try-out van haar nieuwe show "Deel mij"

Veerle Malschaert terug op Moerbeekse bodem met  try-out van haar nieuwe show "Deel mij"

Foto: Veerle Malschaert

Moerbeke-Waas - Veerle Malschaert is eenzaam. Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van.

In haar nieuwe one-woman-show gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, eenzaam, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door de eenzaamheid binnenste buiten te keren. Ze geeft u haar hart in handen. Leg het uwe ernaast, doe ze beide weer sneller slaan! Deel mij is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige kuddedieren en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt. Veerle Malschaert zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid. Veerle wordt uw vriendin voor het leven.

15 september is Veerle terug op Moerbeekse bodem met haar try-out show " Deel mij " in het voormalig jeugdhuis De Kring, tickets kosten € 10 in v.v.k. en kan je via ludwigcelie1@gmail.com of via zijn sociaal pagina op Facebook bestellen. Wens je erbij te zijn wacht niet te lang want is voor een zeer beperkt publiek.

De opbrengst gaat naar Music For Live.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio