Harmonie Concordia Overslag komt weer boven water

Harmonie Concordia Overslag komt weer boven water

Foto: Concordia

Moerbeke-Waas / Wachtebeke - "Harmonie Concordia Overslag komt weer boven water", dat is wat de mensen kunnen lezen op de affiches die vanaf nu hun plaats beginnen te krijgen in het straatbeeld van Overslag, Wachtebeke en Moerbeke. Voor de vereniging meteen ook de afslag naar de laatste rechte lijn van haar jaarlijks muzikaal hoogtepunt.

“Voor de editie van dit jaar wordt er door Concordia Overslag gewerkt rond het thema "water". Bij de voorbije uitvoeringen bleek dat het totaalconcept van ons project aanslaat bij ons publiek. Met de uitspraak "never change a winning team" in ons achterhoofd, zijn wij voor deze editie opnieuw aan de slag gegaan. Dit betekent dat er ook nu een muzikaal programma is samengesteld dat bestaat uit harmoniemuziek, solowerk en nummers die herkenbaar zijn bij het brede publiek.” Zegt dirigent Jacky De Muynck.

Ook dit jaar zal Concordia Overslag de begeleiding verzorgen van enkele vocale nummers. Voor en na het concert zal er uiteraard weer de gelegenheid zijn om in de verwarmde tent na te genieten van een natje en een droogje.

Wie er wil bij zijn kan alvast zaterdagavond 20.10.2018 en zondagnamiddag 21.10.2018 in zijn agenda aanstippen. De kerk Van Overslag zal decor zijn voor dit evenement. Zoals voorgaande jaren zal Kim Nelis de bindteksten voor haar rekening nemen.

Kaartenverkoop.

De kaartenverkoop start op vrijdag 14.09,. Gelieve er rekening mee te willen houden dat de voorverkoop wordt afgesloten op vrijdag 19 oktober om 20u. In voorverkoop kosten de kaarten 10 euro, de dag zelf aan de kassa 12 euro, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 5 euro in voorverkoop. Kaarten zijn te bekomen bij de muzikanten of via de website van Concordia Overslag.

Wie actief is op de sociale media zal ongetwijfeld de aankondiging van dit evenement ook daar zien voorbijflitsen. U kan ook steeds terecht op de website : www.concordiaoverslag.be

Oh ja...en mocht u toch niet in de gelegenheid zijn om dat weekend te komen, is er het kerstconcert op zaterdag 22 december 2018 van Concordia Overslag.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio