Met de ElliptiGO de baan op

Moerbeke-Waas - Afgelopen zaterdag mochten we kennis maken met de ElliptiGO. Drie recreanten gingen hem uitproberen voor ons, de combinatie van drie sporten in één mechanisch geheel. “Het voelt aan in het begin als fietsen, na de gewenning krijg je meer en meer het gevoel dat je aan het lopen bent” vertelde een recreant na de testrit van zaterdag.

Wat is een ElliptiGO ?
“De ElliptiGO is een combinatie van hardlopen, fietsen en cross-trainen ineen. Het is een leuke en effectieve manier van trainen en bovendien heeft deze een low-impact op knieën of enkels doordat je geen schokbelasting hebt op je gewrichten. Dit betekent dat je met de meeste blessures pijnvrij kunt blijven sporten.
Elliptisch fietsen is een geweldige manier om je conditie te verbeteren en om calorieën te verbranden en ondertussen de omgeving te verkennen” vertelt Kristof Van Poucke als verdeler van de ElliptiGO

Voor wie is het elliptisch fietsen?
“Hij is ontworpen voor top-sporters, recreanten en zij die moeten revalideren van een blessure. Als sporter kan je er hard tegenaan gaan en je persoonlijke snelheid opdrijven, tevens een mooie afwisseling voor je trainingen. Maar ook recreanten hebben er baat bij, hij is geschikt voor jong en oud dus leuk om er met je gezin of vrienden  op uit te trekken en er een sportieve uitdaging van te maken, of om rustig de omgeving te verkennen. Ook kinderen met een minimale lengte van 1.50 meter kunnen er gebruik van maken. Ideaal als aanvulling op de reguliere sporttraining van je kind(eren) of als vervangende training tijdens vakanties. De combinatie is zeker geschikt voor de sporter die een stevige work-out wil beleven aan het einde van de werkdag.”

Is hij geschikt voor revalidatie na een blessure ?

“Met de ElliptiGO breng je snel weer je kracht en conditie op peil. Je dacht nooit meer te kunnen hardlopen? Zelfs met blessures is door-trainen mogelijk” aldus Van Poucke.

Wil je ook kennismaken met de ElliptiGO, dat kan, via Elliptigids uit Moerbeke-Waas kan u terecht voor, testritten, begeleide sessies, verhuur, verkoop, teamevents en voorrijder-begeleider van sportevents.

Meer inlichtingen op : www.elliptigids.be je kan daar een afspraak maken voor een testrit.

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio