Boeing Boeing is de meest gespeelde komedie ter wereld nu ook in Moerbeke

Boeing Boeing door De Speelbieten

Moerbeke-Waas - Boeing Boeing is de meest gespeelde komedie ter wereld, duizenden en duizenden toeschouwers trok dit toneelstuk van Marc Camoletti. Dit weekend kan u genieten van dit dolkomisch stuk in uw eigen gemeente, niet te missen.

De rijke vrijgezel Robert, beleeft de tijd van zijn leven met drie stewardessen. De man werkte een schema uit van de vluchten van de drie, zo zorgt hij ervoor dat de drie elkaar niet kunnen tegenkomen. Hij denkt dat alles op wieltjes loopt…Helaas, de komst van de snellere Boeing en het onverwachte bezoek van zijn vriend Robert gooien roet in het eten met alle hilarische verwikkelingen tot gevolg.

Voor de voorstelling van zaterdag 24 november om 20u,  zijn er nog steeds inkomkaarten verkrijgbaar, dit ook nog voor de voorstelling van zondag 25 november om 15u. Deuren gaan open op zaterdag om 19u15 en op zondag om 14u15, kaarten kosten 10 euro per stuk.

Placet o be, Parochiaal Centrum in de Crevestraat.

Rolverdeling Bernard rijke vrijgezel door Roger Roels,, Robert vriend van Bernard door Patrick Van Neer, Bert knecht Ivo Wilssens, Janet airhostess door Sabine Verley, Jacqueline airhostess Kris Correweyn, Friedl airhostess door Sabrina Maes, de regie is in handen van Thomas De Wit, soufleuze van dienst Michèle Claus.

De opbrengst van het programmaboekje gaat naar Kom Op Tegen Kanker, de bijdrage is op vrijwillige basis.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio