Tweedehands fototoestel en vakantiefoto’s leiden fotomodel naar finale Top Model Belgium in Parijs

Frauke met haar moeder Inge in Tachterhuis. Foto: Gekregen foto

Moerbeke-Waas - Menige jonge dame droomt er van om een topmodel te worden, velen wagen dan ook hun kans via allerlei kanalen, doch weinige slagen in deze job. Anders vergaat het Frauke Vervaeke de 18 jarige dochter van Inge Van De Vyver de uitbaatster van restaurant Tachterhuis in Moerbeke.

Tweedehands fototoestel 

Met een gekregen tweedehands fototoestel vertrok Frauke Vervaeke in de zomer van 2017 met haar vriendin Margot Van Mol op vakantie, en zoals zovelen doen, deden ook Margot en Frauke, namelijk vakantiekiekjes nemen voor het thuisfront. Margot stelde ook voor om een fotoschoot te proberen en daar kwamen een pak mooie foto’s uit.

“Zonde dachten we beiden om daar niets mee te doen en schreven ons in voor de modellenwedstrijd 'Top Model Belgium". Vanaf dan ging het in sneltreinvaart, beiden mochten we naar de halve finale. We amuseerden ons in die halve finale, want eigenlijk was dat  voor ons al een ver bereikte plaats. Stel u voor er waren zo maar eventjes 6500 kandidaten ingeschreven”

“Door het rumoer hoorde ik zelfs niet dat mijn nummer in de categorie fotomodellen werd afgeroepen en dacht, we hebben het meegemaakt en stonden al klaar om naar huis te vertrekken, toen er mij iemand opmerkzaam op maakte dat ik in de finale zat. Ik geloofde mijn oren niet en na navraag te hebben gedaan, sloeg het ongeloof nog harder toe, maar dat keerde vlug in emotie en vreugde sprongen."

“De blijdschap van mij en mijn beste vriendin kon niet op, samen naar de finale in Parijs wie had dat durven dromen.” doet Frauke haar verhaal.

Het is ondertussen bijna zo ver op 3 februari is de finale-show in Parijs. Heel januari volgde repetitie op repetitie, nu gaat het om de prijzen..

Zaterdag worden de dames om 6u15 verwacht in Bergen om daar op de Top Model Belgium bus te stappen richting Parijs en Lido.

"Ik ben blij dat ik dit samen kan doen met Margot mijn beste vriendin. Ik ga alles geven, maar verwacht er niets van."

In totaal in alle categorieën samen zijn er nog een 200-tal kandidaten over. Frauke doet mee in de categorie 'Fotomodel Girl' daar zijn er 30 modellen geselecteerd voor de finale.

Winnen of niet maakt niets uit...Alhoewel.

“Of ik nu win of niet, het maakt mij niet veel meer uit. Het zal voor mij een hele ervaring zijn om op het podium te hebben gestaan in de Lido in Parijs, en dat kan niemand mij nog afpakken.... Alhoewel winnen mij toch super lijkt, want de winnaars mogen een reis maken naar een ver exotische land voor een fotoshoot.” klinkt het bij Frauke.

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio