10de Start to Run Moerbeke-Waas en omgeving

10de Start to Run Moerbeke-Waas en omgeving

Foto: Joggingclub

Moerbeke-Waas - Vanaf zondag 17 maart 2019 organiseert Joggingclub Moerbeke vzw voor de 10de maal een Start to Run. In een tijdspanne van 10 weken , met begeleide sessies op dinsdag, donderdag en zondag, leren ze de kandidaat-joggers op een ontspannende manier 5 km lopen.

“Kandidaat-joggers uit Moerbeke en wijde omgeving zijn welkom” klinkt het bij Rudy Vande Velde

“Onder deskundige begeleiding van Dirk Baert, die reeds meerdere jaren heel wat kandidaat-joggers uit Moerbeke en omgeving heeft leren lopen, gaan de deelnemers van 1 minuut lopen in les 1 naar 5 km na 10 weken opleiding. Snelheid is bijkomstig en hangt af van persoon tot persoon. Wel adviseren we een paar degelijke loopschoenen aan te schaffen om blessures te voorkomen. Daarnaast verwachten we van de kandidaten een dosis gezonde motivatie en doorzettingsvermogen. In  groep leren lopen is niet alleen plezant, je leert er ook heel wat nieuwe mensen kennen.” Aldus Vande Velde

Inschrijven voor de nieuwe Start to Run kan via de website  www.joggingclubmoerbeke.be

De eerste sessie start op zondag 17 maart om 10h aan de sporthal van Moerbeke-Waas, Hospicestraat 18. Gedurende 10 weken zijn er begeleide sessies op zondag om 10h en op dinsdag en donderdag om 19h. Wie niet altijd kan komen is er geen probleem, u krijgt een trainingsschema mee waarbij U thuis of op vakantie geen enkele training moet missen. 

 

Voor 37 euro (32 euro voor 50+ en 18-). ben je niet alleen ingeschreven voor de opleiding van 10 weken maar je bent ook verzekerd, lid van onze club voor de rest van 2019 en krijgt er een kledijpakket ter waarde van 15 euro bovenop. In de sporthal zijn er kleedkamers en douches ter beschikking. Bovendien kun je een deel van het inschrijvingsgeld recupereren via je mutualiteit. 

 

Meer informatie kan je terugvinden via de website van joggingclub of contacteer Rudy Vande Velde via telefoon : 0476 46 83 75 of mail : rudy.vande.velde@telenet.be

 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio