Studio Brussel trekt dit jaar voor De Warmste Week naar... Kortrijk

Studio Brussel trekt dit jaar voor De Warmste Week naar... Kortrijk

Foto: A.M.W

Kortrijk / Moerbeke-Waas / Wachtebeke - Na twee jaar op het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke trekt Studio Brussel dit jaar voor De Warmste Week naar Kortrijk. Studio Brussel benadrukt dat het geen terugkeer is naar de formule met het glazen huis. "Je moet het zien als een samenwerking met de hele stad", zegt Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel aan VRT NWS.

"Het is geen terugkeer naar vroeger, want toen hadden we één specifieke locatie in de stad", legt Van Biesen uit. "Eigenlijk is de hele stad onze standplaats, het is meer dan de plaats waar onze studio zal staan. We gaan naar de mensen en willen gebruik maken van de bestaande dynamiek van de stad." Laat Jan Van Biesen, Nethoofd Studio Brussel weten op de website van Studio Brussel.

De Warmste Week is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste solidariteitsbeweging in Vlaanderen, ondersteund en gedragen door alle VRT-netten, niet alleen Studio Brussel dat nu als eerste aankondigt wat ze gaan doen. Meer informatie volgt pas halfweg september. Dan maken ook de andere VRT-netten bekend wat ze gaan doen voor De Warmste Week.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio