De meest beestige dagen van het jaar een dag voor kinderen en een dag voor iedereen

Twee dolle dagen op de boerderij ‘Hof ter Koudenborm'

Moerbeke-Waas - Zin in een koe gekke topdag dan is dit iets voor u. Ben je geboren tussen 2007 en 2013, dan ben je op vrijdag 30 augustus welkom bij Hof Ter Koudenborm bij Joeri Van Loo en Ann Dieleman.

Je beleeft de dag van je leven tussen 9u30 en 17u. Dieren knuffelen voederen en verzorgen de droom van ieder kind, doch er valt nog meer te beleven.

Heel wat andere activiteiten zijn er voorzien zoals spelletjes bij mooi warm weer is er waterpret voorzien, en er is een warme maaltijd en drankjes voorzien. Uiteraard zijn de kinderen verzekerd tegen eventuele ongevallen. Iedereen gaat naar huis met een leuke herinnering.

Inschrijven kan via :  hofterkoudenborm@proximus.be kostprijs is 30 euro per kind inclusief drankjes, warme maaltijd, tussendoortjes verzekering en begeleiding. Place to be : Heirweg 24 Koudenborm.

Vergeet bij mooi en warm weer niet een petje en kledij dat nat mag worden, bij slecht weer zijn waterdichte laarzen aan te raden.

Op zondag 1 september is er een opendeurdag

Je kan dan de moderne landbouw van vandaag ontdekken en ervaren wat een veeteelt bedrijf allemaal moet doen om kwaliteitsvolle producten op de markt te brengen. Ook kan je in de nieuwe rundveestal kennismaken met de energiezuinige techniek en de extra aandacht voor het dierenwelzijn.

U bent er welkom vanaf 10u, er is een foodtruck voorzien, grime en springkasteel. Iedereen krijgt een leuk aandenken mee naar huis.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio