Jeugdconsulent Dehaen Geoffrey wuift Wachtebeke en Moerbeke uit

Jeugdconsulent Dehaen Geoffrey wuift Wachtebeke en Moerbeke uit

Foto: A.M.W

Moerbeke-Waas / Wachtebeke - Geoffrey Dehaen stopt als jeugdconsulent bij de gemeente Wachtebeke en Moerbeke. Hij was in dienst sedert 1 november 2015 en gaat een nieuwe uitdaging in zijn eigen dorp Stekene aan.

Geoffrey werkte halftijds voor de gemeente Moerbeke en halftijds voor de gemeente Wachtebeke. Dit was toch wel uniek in Vlaanderen, als je weet dat er maar enkele ambtenaren zijn die 2 functies binnen 2 gemeentebesturen combineren.

De gemeenten Wachtebeke en Moerbeke moeten dus op zoek naar een nieuwe jeugdconsulent. In Wachtebeke loopt er momenteel een vacature voor een voltijdse jeugdconsulent en in Moerbeke is er een tijdelijke vervanging aangesteld namelijk Robbie Wyngaerd.

“In Stekene, waar ik vijfhonderd meter van de sporthal woon, zal ik aan de slag gaan als sportpromotor voor de Sportdienst”, zegt de 29-jarige Geoffrey Dehaen. “Dit is een functie die dichter aansluit bij mijn opleiding van leerkracht lichamelijke opvoeding. Inhoudelijk zal ik bij deze job halftijds sportlessen geven en halftijds de sportpromotie uitwerken.  
Voor Geoffrey was de functie van jeugdconsulent in Wachtebeke en Moerbeke zijn tweede job na één jaar te proeven van het onderwijs als leerkracht lichamelijke opvoeding.
 “Voor beide gemeenten heb ik heel wat zaken kunnen realiseren waarbij ik het vertrouwen kreeg van elk gemeentebestuur. Ik heb 4 mooie jaren gekend en heel wat bijgeleerd, ervaring opgedaan en veel mensen leren kennen! Jammer genoeg kan je collega’s niet meenemen maar ik ben er van overtuigd dat het in Stekene ook zal slagen!” besluit Geoffrey.

Wij wensen hem alvast veel succes.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio