Moerbekenaren pakken medailles op kampioenschap Oost-Vlaanderen Karate

Moerbekenaren pakken medailles op kampioenschap Oost-Vlaanderen Karate

Foto: Shoku Kan

Moerbeke-Waas - Zondag 26 januari ging in de sporthal Puyenbroeck in Wachtebeke het Oost-Vlaams kampioenschap Karate door. Karateclub Shoku-Kan Wachtebeke nam voor de federatie de organisatie van dit Provinciaal Kampioenschap op zich.

Shoku-Kan had bijgevolg een thuismatch en schreef zich met 38 clubleden in voor dit kampioenschap. Deze groep presteerden allen super en pakten maar liefst 13 medailles.

De Moerbeekse deelnemers deden het uitstekend, zo pakte Nikita De Bock brons bij de miniemen kumite. 0Petra Goossens pakte brons bij de dames senioren kumite. Jesse De Schrijver en Mats De Wilde samen met Jesper De Roover brons ploegkata pupillen

Bij karateclub Shoku-Kan is met dan ook zeer tevreden en enthousiast over dit mooie resultaat op een sterk bezet provinciaal kampioenschap.

Marnix De Vos, hoofdtrainer en oprichter van de club vat als volgt samen: “ Dit is ons beste resultaat ooit op een Oost-Vlaams kampioenschap. Vorig jaar pakten we 11 podiumplaatsen en we waren daar al super content over. Dat we dit jaar nog beter doen doet enorm veel plezier. Iedereen heeft dan ook hard naar dit kampioenschap toegewerkt. We pakken bovendien medailles in alle categorieën, van pupil tot senior. Dat geeft ons zeker goede verwachtingen voor de toekomst en bewijst dat onze keuze om heel erg in de breedte te werken rendeert “

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio