Juffen van basisschool De Zonnebloem maken knutselpakketten

Moerbeke-Waas - ‘Blijf in uw kot’ dat is de slogan de laatste weken, de voordelen zijn gekend maar er zijn ook nadelen aan binnen blijven, vooral ouders met kinderen moeten alsmaar creatiever worden om hun kroost bezig te houden. Het bracht de juffen van de Zonnebloem op een idee.

Als we nu eens een knutselpakket maken, en we steken daar allerlei spullen in om de peuters en kleuters die thuis zitten bezig te houden  samen met de ouders om een beetje de verveling tegen te gaan. Meteen waren alle  juffen akkoord, en zo werd er afgelopen maandag gestart. In de pakketten steekt materiaal om een paasmandje te maken, een potje met zonnebloem pitten, kleurplaten een paasbingo, voor de kleuters die jarig zijn de komende dagen zit er een verjaardag zakje in met een kroon en feestballonnen met een cadeautje.

Wel een klein probleem op de Zonnebloem zitten veel Nederlandse kindjes en stelde zich meteen de vraag “Hoe krijgen we dit de grens over”. Geen probleem, aan de grens werden de pakketten opgehaald door een Nederlandse moeder en die zal zorgen voor de verdeling in Nederland.

Geef toe een mooi initiatief van de juffen van de Zonnebloem.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio