Kloosterbos

Wachtebeke - Op ons artikel over het 'Kloosterbos' of in de volksmond 'Wabeekse bossen' kwamen heel wat reacties binnen via mail.

Heel wat mensen mailden ons dat ze wel wat hadden gezien of meegemaakt in de Wabeekse bossen. Zo werd die fietser er al verschillende malen gesignaleerd en door verschillende mensen opgemerkt. Sporters voelen zich ook al niet meer veilig, en spreken over ongure types in het bos, na enig zoekwerk vonden wij een advertentie, waar een jogger(?) diensten vroeg. De vraag kan je dan zelf stellen, wie is er hier nog jogger wie is er de sextoerist?

Zo was er iemand die drie mannen had bezig gezien, één vierde man stond het tafereel te filmen! diezelfde dame vertelde dat haar zoon ook al lastig gevallen was. Wij kregen trouwens meerdere meldingen van opdringerigheid. Het wordt een echte plaag, vooral omdat wij advertenties vonden met afspreekplaats aan de oude taverne 'Den Bos' en dit ligt dicht tegen de witte heuvel (300m), waar de provincie (eigenaar van het bos) een speelplein wil aanleggen voor de jeugd (openbaar onderzoek is gestart)

Wij raden iedereen aan, om met zijn verhaal naar de politie te stappen, zodat ze het probleem goed in kaart kunnen brengen, en de nodige maatregelen kunnen treffen. De politie zal ook een verhoogd toezicht houden, zowel op de parking als in het bos zelf. Wij blijven de zaak volgen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio