Goud voor César Janssens en Justine De Caluwe

Goud voor César Janssens en Justine De Caluwe

César en Justine omringd door familie en schepenen. Foto: @Andre Mulders

Wachtebeke - De gouden huwelijksparen blijven elkaar opvolgen in Wachtebeke. Gisteren 22.07 was het de beurt aan César en Justine.

César geboren in Zelzate op 13.04.1938, huwde 50 jaar geleden met Augustina geboren in Wachtebeke op 01.12.1941.

Samen liepen ze school in Zelzate, daar liepen ze elkaar voor het eerst voor elkaars voeten, van liefde was er echter geen sprake. Dat gebeurde op de jaarlijkse paasfoor in Zelzate, de toen zestien jarige en beeldschone Justine sprong toen echt in het oog van César. Een paar uitstapjes naar de toenmalige 'Resida' deden uiteindelijk de rest.

Nadat César bij de marine zijn legerdienst had vervuld, begon hij te werken op 'Sadaci', later zou hij verdere loopbaan afsluiten bij 'Honda', waar hij op brugpensioen ging in 1993 als 55-jarige.

Ook Justine deed haar duit in het zakje, ze had snit en naat gevolgd, maar belande uiteindelijk bij de toenmalige Rijkswacht waar ze haar loopbaan afsloot en op rust ging. In 2005 kreeg ze van burgemeester Schenkels van Zelzate een oorkonde als ultieme beloning voor de 35 dienstjaren bij de politiezone Puyenbroeck.

Hun huwelijk werd bekroond met één zoon Erik, iedereen die het containerpark al heeft bezocht kent Erik, want hij beslist of je erin komt of niet, en zegt je steeds met de glimlach waar je alles kan deponeren. Hij is gehuwd met Carine, en samen zorgden zij voor twee kleinkinderen Joshi en Fabio.

Vrije tijd invullen? geen probleem voor het gouden paar, Justine is een echte keukenprinses, en als ze tussendoor wat kan zingen en af en toe een dansje kan placeren is het voor haar al ruim voldoende. César dat is een echte voetballiefhebber, vooral Sint-Kruis-Winkel en SK Wachtebeke krijgen zijn aandacht, ook niet moeilijk, want in zijn jonge jaren voetbalde hij zelf bij SLV. Verder heeft hij zijn 'wekelijkse raad op maandag', een gezelschap van echte vrienden, die wekelijks de kleine en grote dingen des levens bespreken, en analyses maken van het voetbal, bij een stevige pot gerstenat.

Nieuwsblad/wachtebeke, wenst het gouden paar en hun familie, nog vele jaren van geluk, en gezondheid.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio