Het vernieuwde Kloosterbos, een paradijs voor joggers, fietsers, wandelaars en spelende kinderen

Alex en Matthias, vinden het bos weer gezellig. Foto: @Andre Mulders

Wachtebeke - Vrijdag was de officiele opening, met zo een 230-kinderen, maar wat na de opening? We gingen eens kijken in het bos en zagen heel veel volk, op deze zonnige zondagse herfstdag. Lang geleden dat we dat nog gezien hadden.

Het vernieuwde bos is een paradijs geworden, die mening deelden de familie Spitael, die gedurende twee uren in het bos vertoefde. We zijn veel volk tegen gekomen, fietsers, joggers, wandelaars, ouders, grootouders die met de kinderen in het bos waren. Maar toch één enkel minpuntje, zo vertelde de heer Spitael, vuilbakken missen we op verschillende plaatsen in het bos, voor de rest alles ok, en dat vonden ook de kinderen in hun gezelschap Jo, Sorina en Jesper.

Sven Geerinckx en zijn echtegenote en Viktor, hadden het gelezen op de blog van Nieuwsblad Zelzate, en wilden toch eens met eigen ogen vaststellen of het wel allemaal zo was als beschreven, zij kwamen tot de vaststelling dat het ok was, en voor herhaling vatbaar.

Jonie en Jorre waren speciaal uit Oosteeklo gekomen met papa, en amuseerden zich op het speelplein centraal in het bos.

Alex en zoontje Matthias vinden het weer aangenaam in het bos, en ook veilig, het bos is weer van en voor familiewandelingen en voor spelende kinderen.

Wat ook een geruststelling is voor vele, dat de politie nog steeds zichtbaar aanwezig is in en rond het bos, het geeft een veilig gevoel.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio