zesde plaats voor Vera De Loose op de sp.a lijst

Vera De Loose is kandidate bij de provincieraadsverkiezingen van 14 oktober

Vera De Loose is kandidate bij de provincieraadsverkiezingen van 14 oktober

Vera De Looze zesde plaats op sp.a lijst voor de provincieraadsverkiezingen op 14 oktober Foto: A.M

Wachtebeke - Vera kreeg een zesde plaats toegewezen op de sp.a lijst kiesdistrict Deinze. Vera was 6 jaar geleden al kandidaat voor de provincieraad. Ze haalde toen met 826 voorkeurstemmen een zeer goede score.

De kiesdistricten zijn herschikt, Wachtebeke samen met nog vijftien andere gemeenten maken nu deel uit van het kiesdistrict Deinze. Er zijn elf provincieraadsleden te verkiezen.

Eén van die kandidaten komt uit Wachtebeke, Vera De Loose. Vera is gemeenteraadslid in Wachtebeke voor de kartellijst ANDERS. Op 14 oktober is ze eveneens kandidate op deze lijst voor de gemeenteraadsverkiezing.


Vera De Loose is moeder van 3 dochters en grootmoeder van 2 kleinkinderen. Ze is bekend in Wachtebeke als postbeambte .
Vera is zeer tevreden over wat de provincie in deze legislatuur in Wachtebeke heeft verwezenlijkt.
Denk maar aan de verwijdering van de Braziliaanse waternavel in de Langeledevaart, het fietsersbruggetje over de Langelede,  het fietspad langs het provinciaal domein Puyenbroeck, de buslijn 76 die over Wachtebeke komt, en volgend jaar het fietspad op de spoorbedding van Moerbeke naar Wachtebeke.

Vera wil de komende jaren in de provincieraad, als ze verkozen wordt, deze aanpak verder zetten, ten gunste van Wachtebeke.
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio