Met een gala-wedstrijd tegen SK Lokeren om 17u

Inhuldiging van de nieuwe voetbalvelden voor SK Wachtebeke

5 augustus de lang verwachte inhuldiging van de nieuwe voetbalvelden Foto: Andre Mulders

Wachtebeke - Zondag 5 augustus is het zover dan gaan de nieuwe voetbalvelden van SK Wachtebeke officieël in gebruik, met een galawedstrijd tegen SK Lokeren dat zal aantreden met een achttal fanionspelers.

Voorzitter Marc De Caluwe en zijn ploeg medewerkers hebben de laatste maanden hard gewerkt om kleedkamers, kantine en accomodatie in orde te brengen. Zondag 5 augustus kan iedereen komen kijken hoe goed ze het gedaan hebben dit vanaf 14u.

Deze dag zal SK Lokeren ruim vertegenwoordigd zijn, zij zullen aantreden met de U13, U14 en gemengde ploeg beloften en eerste elftal spelers.

De inhuldiging van de terreinen zal omstreeks 15u30 gebeuren door het gemeentebestuur van Wachtebeke.

Om 16u een hoogtepunt, de eerste wedstrijd van de dames van SK Wachtebeke, die dit jaar in de competitie van de KBVB uitkomen, de wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de Hofman-cup meteen al een bekerwedstrijd als opener. Zij spelen tegen Beveren B

Om 17u is er dan de gala-wedstrijd SK Wachtebeke-SK Lokeren, deze laatste zullen aantreden in een gemengd elftal beloften en eerste ploeg. Lokeren beloofde dat het een 8-tal fanion-spelers zal laten opdraven. Als scheidsrechter fungeert Frank Bruggeman, de man die bij SK Lokeren de scheidsrechters ontvangt, maar vooral een graag geziene scheidsrechter is in de provinciale reeksen. Zijn assistenten zijn Danny Iliano en Laurens Van Houwenhuyse.

Een dag om te noteren in jullie agenda.

Er zijn nog steeds krachten welkom bij SK Wachtebeke om toe te treden zowel in de bestuursploeg als medewerker op het terrein. Kan je en wil je SK Wachtebeke een handje hulp toesteken dan kan je je aanmelden die dag bij Marc De Caluwe of telefonisch contact nemen met hem op het volgende nummer 0497/50.03.86

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio