Kinderatelier De Speelvogels spelen TARZAN in 2014.

Ook in 2014 een musical van De Speelvogels.

Ook in 2014 een musical van De Speelvogels.

Ook in 2014 een musical van De Speelvogels Foto: www.moerbeke.be

Moerbeke-Waas - Even dachten de verantwoordelijken er aan om in schoonheid te eindigen, maar de vele toeschouwers en de enthousiaste kinderen hebben regisseur Celie en Schepen Fruytier overtuigd om hun project toch verder te doen, zo vertellen ze beiden.

 Eerst werd er overwogen om een eerder gespeelde productie te hernemen, maar de verrassing was des te groter toen beide heren met het verhaal van TARZAN op de proppen kwamen.

Dat het TARZAN zou worden is in ieder geval een lang bewaard geheim gebleven en bijgevolg sloeg dit in als een donderslag bij heldere hemel.

'De vorige producties overtreffen, daar is het al lang niet meer om te doen' zo vertelt regisseur Celie. 'We proberen steeds meer en meer te streven naar perfectie, maar vooral ons publiek moeten we blijven overtuigen', aldus de regisseur.

'Een grote wijziging volgend seizoen is dat er zal gerepeteerd worden op zaterdagvoormiddag. Bovendien zal er ook samengewerkt worden met de sportdienst want acrobatie hoort nu eenmaal thuis in de jungle, en dat moet toch eerst even deftig aangeleerd worden' vertelde ons Marc Fruytier (open-VLD schepen)

De inschrijvingen starten op zaterdag 7 september van 10 uur tot 11 uur en de week daarna zijn er al audities.

De voorstellingen zijn gepland op zaterdag 29 en zondag 30 maart 2014.

'Dit is een heel stuk vroeger in het jaar dan gewoonlijk, maar dat is om organisatorische redenen. Wij hopen alvast om opnieuw veel kinderen te kunnen verwelkomen want voor iedereen is er een rol weggelegd', zo vertelde schepen Fruytier.
 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio