SK Wachtebeke - YB Beveren 3-3

Wachtebeke - Wachtebeke verliest in extremis twee punten in deze super sportieve wedstrijd. Het weer zat tegen maar het deerde de Beveren supporters niet om uit volle borst te zingen en hun ploeg zelfs in achterstand te blijven aanmoedigen.

Er was niets aan het toeval overgelaten, om deze wedstrijd in alle rust te laten doorgaan. Politie was in grote getallen aanwezig om indien nodig in te grijpen. Het was voor niets nodig, zo konden de manschappen genieten van een aantrekkelijke partij voetbal tussen twee ploegen die er echt iets van wilde maken.

De wedstrijd statrtte aan een hoog tempo, klaar en duidelijk wilde SKW die begeerde vierde plaats bemachtigen. Al na vier minuten was het De Vos die op links kon doorgaan en de bal voorbij de bezoekende keeper jagen. 1-0. nauwelijks afgetrapt of Van Hulle dook op links op, De Vos kon echter net niet bij de bal.

In de achtste minuut trilde de dawrsligger bij Beveren, de 15de minuut een vrijschop van de Vos die nipt naast ging. Het tweede doelpunt hing in de lucht, en dat kwam er dan ook in de 25ste minuut opnieuw De Vos met een schuiver verschalkte hij doelman Vercauteren. Dezelfde De Vos trapte in de 31ste minuut nog een vrischop op de dwarsligger.

SKW had tot aan de rust wind mee en speelde met een hoog tempo. De vraag "kunnen ze dit volhouden?"

54 ste minuut vrijschop voor Beveren deze werd genomen door Panupan, de bal ging hard richting doek, deze week echter af op SKW verdediger De Buck op het verkeede been geplaats had het nakijken. Beveren domineerde nu en kreeg enkele kansen...doch het was SKW dat via alweer De Vos op 3-1 kwam.

Beveren liet echter niet begaan en kon de achterstand op 3-2 brengen dankzij Adriaanse.

De anticlimax kwam er in de extra tijd...De Buck liet de bal door de handen glippen...3-3.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio