7e Grote Modelspoor Expo in Brabanthal

7e Grote Modelspoor Expo in Brabanthal

Foto: ME

Leuven - Modeltrein-minnend Vlaanderen wordt op zaterdag 18 en zondag 19 oktober verwacht in de Brabanthal in Heverlee voor de zevende Grote Modelspoor Expo.

Sinds 2004 gaat de beurs tweejaarlijks door in Mechelen, maar wegens het niet beschikbaar zijn van de Nekkerhal werd er ditmaal gekozen voor de Brabanthal.

Op de expo ziet u naast commerciële standen een dertigtal modelspoorwegen, diorama's en demostanden.  Reken daarbij nog een twintigtal minibaantjes en het expogedeelte moet niet onderdoen voor vorige edities.  Voor de kinderen is er een knutselhoek voorzien waar zij op een speelse manier kennis kunnen maken met de modelspoorhobby.  Ook kunnen zij buiten de hal een gratis ritje maken met diverse modellen stoomtreinen.

De beurs is op zaterdag geopend van 10 tot 18 uur en op zondag van 10 tot 17 uur.  Er rijden gratis pendelbussen tussen het station van Leuven en de Brabanthal.  De inkomprijs bedraagt 14 euro voor volwassenen en kinderen groter dan 1,55 meter.  Op zondag vanaf 14 uur betaalt u slechts 8 euro.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio