JIM-VJ Vincent ontdekt samen met Jan Wouter van Gestel de Leuvense binnenstad

JIM-VJ Vincent ontdekt samen met Jan Wouter van Gestel de Leuvense binnenstad

Foto: Medialaan

Leuven - Op woensdag 22 april 2015 brengt jongerenzender JIM de tweede aflevering van het nieuwe lifestyleprogramma The Black Guide. In deze aflevering ontdekt JIM-VJ Vincent Banic studentenstad Leuven samen met muzikant Jan Wouter Van Gestel van Tout Va Bien.

Jan Wouter Van Gestel van muziekband Tout Va Bien woont al 3 jaar in Leuven.  Hij schreef zich in aan de universiteit maar ontdekte al snel dat muziek maken en studeren voor hem geen goede combinatie was.  Hij stopte met studeren en stortte zich op het schrijven van muziek.  Na 2 jaar bracht hij zijn eerste CD uit waarmee hij deze zomer op de podia van Rock Werchter en Pukkelpop staat.   

Vanavond laat Jan Wouter Van Gestel aan Vlaanderen onder andere zien waar hij repeteert, waar hij zijn koffie drinkt en waar hij zijn eerste tattoo liet zetten.  Jeugdvriend Jaro Steens (winnaar van het eerste seizoen van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’) vervoegt Vincent en Jan Wouter voor een geïmproviseerde barbecue op het Ladeuzeplein, waar ze herinneringen ophalen over de deelname van Jaro aan het VTM-programma.

Vincent Banic: 'Na een stevig ontbijt en uitgebreide babbel, trok ik met Jan Wouter naar zijn favoriete tattoo- en barbershop. Hij liet er zijn eerste tattoo zetten, die meteen ook het artwork van zijn eerste single zou worden. Ook een geïmproviseerde barbecue met zijn scoutsmakker Jaro, een bijzondere koffiebar en Jan Wouter’s favoriete repetitieplek komen in deze aflevering aan bod.'

Het tv-programma is het zien op JIM om 22 uur en op www.jim.be.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio