Dynamisch éénrichtingsverkeer in Bergstraat

Dynamisch éénrichtingsverkeer in Bergstraat

Foto: Ann Peeters

Bierbeek - Vanaf 6 november geldt in de Bergstraat in Bierbeek dynamisch éénrichtingsverkeer tussen de Dorpsstraat en de Beekstraat in de richting van de Ruisbroekstraat.

Het éénrichtingsverkeer geldt enkel op schooldagen en van wel op volgende tijdstippen: op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 9 uur en van 15.30 tot 17 uur.  Op woensdag geldt deze maatregel van 7.30 tot 9 uur en van 11 tot 12 uur en op vrijdag van 7.30 tot 9 uur en van 14.30 tot 16 uur. 

De maatregel wordt ter kennis gebracht door middel van dynamische verkeersborden C1 en F19 met onderbord M3 en M5, uitgezonderd fietsers en bromfietsers. Deze LED-borden gelden slechts bij het zichtbaar zijn van de overeenkomstige aanduidingen. De politie zal geregeld toezien op naleving van deze verplichte enkelrichting.

Sinds kort is de Middelbosstraat een landbouwweg, voorbehouden voor landbouwverkeer, voetgangers, fietsers, ruiters en voertuigen van en naar aanliggende percelen. Als automobilist rij je dus best rond langs Ruisbroekstraat, Korbeek-Losestraat, Hoogstraat en Dorpsstraat. 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio