Fietsenwinkel Re-cycle is Vriendelijkste Handelaar van Bierbeek

Bierbeek - Klanten van Re-Cycle verkiezen de fietsenwinkel van Jürgen Willems tot Vriendelijkste Handelaar van Bierbeek. "Bedankt fietsliefhebbers! Fijn dat jullie onze uitgebreide service waarderen", zegt Jürgen Willems.

Van je hobby je beroep maken, wie droomt er niet van? Anderhalf jaar geleden zette fietsfanaat Jürgen Willems de stap en opende hij fietsenspeciaalzaak Re-Cycle in zijn woonplaats Bierbeek. Met in de etalage nieuwe en recente tweedehandsfietsen en achter de schermen een topservice die duidelijk in de smaak valt, want klanten hebben Re-Cycle verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Bierbeek.

Jurgen Willems: "We passen ons met plezier aan de wensen en noden van klanten aan. Dat appreciëren fietsliefhebbers duidelijk. We zijn bijzonder vereerd met de trofee die ze ons geschonken hebben."

We zijn er voor klanten wanneer het hen past

"We weten dat klanten het druk hebben, dus zijn we er voor hen wanneer het hen past. We blijven bijvoorbeeld open tot 20 uur", legt fietsenmaker Jürgen uit. "Maar je kan als klant online ook zelf bepalen wanneer je langskomt voor een onderhoudsbeurt, door via onze website een afspraak te maken. Lukt het niet om je fiets tot bij ons te brengen? Dan pikken we je tweewieler bij je thuis op. Bovendien streven we ernaar om alle fietsen de dag zelf of binnen 24 uur weer rijklaar te maken. Indien nodig en beschikbaar kan u kostenloos gebruik maken van onze vervangfiets. Iedereen zo snel mogelijk en veilig weer de baan op krijgen, dat is onze ambitie."

Elke fietser een fiets op maat

Ook als je een nieuwe of recente tweedehandsfiets wil kopen, kan je rekenen op extra service. Jürgen: "Ik heb een opleiding bike fiting gevolgd en sta erop dat elke fietser hier buiten rijdt met een fiets op maat. Zodat iedereen van de rit kan genieten en zich geen zorgen moet maken om rugpijn, een verkrampte nek of tintelende armen."

"Re-Cycle is meer dan een job, het is een passie. We zijn vereerd dat klanten dat appreciëren en op ons gestemd hebben. Duizendmaal bedankt iedereen."

Vriendelijkste Handelaar is een verkiezing van Handelsgids.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio