Circus Ronaldo strijkt neer op parking cc de borre

Circus Ronaldo strijkt neer op parking cc de borre

Foto: Ann Peeters

Bierbeek - Op 23, 24, 26 en 27 mei speelt Circus Ronaldo vier voorstellingen van het programma Swing, het startersproject van Nanosh Ronaldo, zoon van Danny Ronaldo.

Nanosh Ronaldo behoort tot de 7de generatie van een zeer bijzondere circusfamilie. Met ‘SWING’, een voorstelling voor alle leeftijden, opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij in een circustent. Rondom een echt Decap-orgel verenigt Nanosh een waaier van jonge circusartiesten en muzikanten. Samen trekken zij al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de Golden Fourties.

Met ‘SWING’ keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Verwacht je niet aan grote dramatiek. Wel aan een speelse mix van circus en variété, met de melancholie van verweerde glitter. En toch doet de oppeppende cadans je nog meer van je bank wippen dan de elektronische beats van de discotheek.

‘SWING’ zal niet te zien zijn op de gekende festivals of grote theaterhuizen. Net zoals bij de grootvader van Nanosh trekt deze circuskaravaan aan 25km per uur van dorp tot dorp. Aan de oostkant van onze provincie is deze exclusieve tournee dan ook alleen te beleven in Bierbeek.

Tickets bestellen kan hier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio