Sacha wil iedereen op de fiets krijgen

Sacha wil iedereen op de fiets krijgen

Foto: if

Lubbeek / Bierbeek - Sacha, het samenwerkingsverband tussen 9 OCMW's, organiseert op 4, 6 en 7 september initiatielessen fietsen voor volwassenen. Vanaf 25 september start er een lessenreeks voor volwassenen die (opnieuw) willen leren fietsen.

De initiatielessen zullen doorgaan op dinsdag 4 september in Tielt-Winge (parking van cc De Maere - Leuvensestwg 187), donderdag 6 september in Kortenaken (parking van GC Den Hoek - Hoekstraat) en vrijdag 7 september in Boutersem (parking OCMW -Oude Baan 24), telkens van 13.30 tot 15 uur.

Vanaf 25 september start de Sacha-lessenreeks fietsen voor volwassenen. Deze fietslessen duren 8 weken en eindigen in de week van 22 november. De lessen zullen tweewekelijks plaats vinden. Op dinsdag- en donderdagvoormiddag in Tielt - Winge. In de namiddag gaan ze op dinsdag en donderdag door in Boutersem. Op maandag en vrijdag zullen ze in de voormiddag doorgaan in Kortenaken. In de voormiddag zijn de lessen vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur. In de namiddag gaan ze door van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname is gratis. 

Sacha is een samenwerkingsverband tussen 9 OCMW’s, namelijk OCMW Bekkevoort , OCMW Bierbeek, OCMW Boutersem, OCMW Geetbets, OCMW Glabbeek, OCMW Kortenaken, OCMW Linter, OCMW Lubbeek en OCMW Tielt - Winge. Cliënten uit deze gemeentes kunnen zich inschrijven voor de lessenreeks.  Ook vrijwilligers die les willen geven, kunnen Sacha contacteren.  Zij zullen bij het lesgeven worden ondersteund door een externe leverancier. Voor meer info kan je contact opnemen met Muriel of Anneleen

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio