Bremtkermis ten voordele van 4 goede doelen

Bremtkermis ten voordele van 4 goede doelen

Foto: Ann Peeters

Bierbeek - Dit jaar zal de opbrengst van 2 weekends Bremtkermis naar 4 goede doelen gaan: Oostrem, Salvenbos, Monte Rosa en Ave Regina. Op het programma staan klassiekers zoals de zeepkistenrace en het bal populaire, maar dit jaar wordt ook de BREMTkermKWIS van onder het stof gehaald.

De organisatie legt momenteel de laatste hand aan de voorbereiding van Bremtkermis, het belooft een topeditie te worden. Op vrijdag 3 augustus is er opnieuw de BREMTkermKwis, een compleet foute kwis, waaraan deelnemen belangrijker is dan winnen.  Op zaterdag 4 augustus is er vanaf 14 uur een zeepkistenrace en vanaf 20.30 uur een Bal Populaire  met optredens van Freek Varooy, Sammy Moore en Steve Tielens.  Op zondag 5 augustus is er kermis met gezellig terras, een optreden van Harmonie Bierbeek en een wielerwedstrijd.

Het tweede weekend wordt geopend op vrijdag 10 augustus met een knallende Flash Back party, waar vooral muziek uit de 90's en 00's uit de boxen zal knallen. Op zondag wordt Bremtkermis afgesloten met kermiskramen, een gezellig terras met optreden van GeeBees en een wielerwedstrijd. 

Meer info vind je hier.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio