Sp.a en Groen in kartel naar gemeenteraadsverkiezingen

Sp.a en Groen in kartel naar gemeenteraadsverkiezingen

Foto: Sp.a Groen

Bierbeek - Rood en groen stellen hun kandidaten voor, die samen een duidelijke visie hebben op het gebied van wonen, ruimte, mobiliteit, klimaat en cultuur- en sociaal beleid.

"De voorbije 6 jaar hebben wij het beleid sterk mee bepaald", zeggen Cil Cuypers, Sp.a, en Frederik De Buck, Groen. "Er is een klimaatactieplan met energiebesparing in openbare gebouwen en ook in particuliere woningen. We leggen nieuwe fietspaden aan en zelfs een fietssnelweg. We blijven investeren in het cultuur­ en vrijetijdsbeleid, met een uitschuifbare tribune in cc de borre.
We ondersteunen de vele verenigingen die van Bierbeek een sociale en warme gemeente maken. Samen met vrijwilligers organiseren we via het OCMW maandelijks een dorpsrestaurant. Er is een nieuw gemeentehuis met OCMW en politiekantoor, klantvriendelijke dienstverlening en moderne communicatie. Op die site bouwden we ook een energie­neutraal kleuterschooltje. En er komen eindelijk 79 sociale woningen op Mevrouwkensveld. Kortom: rood­groen helpt iedereen vooruit. Het vertrouwen naar de volgende legislatuur toe is groot, de verwachtingen hooggespannen. Wij vragen aan de kiezer een duidelijk mandaat om onze visie op wonen, ruimte, mobiliteit, klimaat, cultuur­ en sociaal beleid de komende jaren nog beter in de verf te zetten."

Dit zijn de kandidaten van Sp.a Groen:

1 DE BUCK Frederik
2 CUYPERS Cil
3 VAN DER PUTTEN Hilde
4 VANBESELAERE Tie
5 DE MARTELAER Els
6 VRANCKEN Bram
7 SUVÉE Lotte
8 STULENS Luc
9 HERBOTS Elke
10 TIELENS Karolien
11 BIEBAU Dominique

 

12 BRUSTEN Lieve
13 VAN DEN BROECK David
14 DELBECQUE Hilde
15 BOVIJN Dries
16 KNOCKAERT Frederik
17 DEVOS Dominiek
18 PRUNIAU Jean
19 AMEYE Pol
20 LAVRYSEN Ann
21 GAZIA Guido

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio