Frimout laat de zomer al beginnen met ‘Copacabana’

Frimout laat de zomer al beginnen met ‘Copacabana’

Foto: Frimout

Leuven - Voor de Nederlandstalige band Frimout is de zomer van 2019 al begonnen. Met hun heerlijk opzwepende reggaeton-nummer ‘Copacabana’ wordt het spontaan enkele graden warmer op elke dansvloer.

De song werd geschreven door Frimoutfrontman Stef Willems en singer-songwriter Pieter Schrevens. De productie van de Frimoutsong was in handen van producer Steve Willaert.

Katja Retsin en Kobe Van Herwegen gooien alle remmen los in clip van ‘Copacabana’.
Copacabana’ gaat over een avondje uit in de club, waarbij één charmeur alle dames het hoofd op hol brengt. Eén uitverkoren dame heeft het geluk om deze Don Juan te kunnen strikken. En die rol wordt in de clip gespeeld door Katja Retsin. Haar tegenspeler is de sympathieke verleider Kobe Van Herwegen.
De met humor doorspekte sensuele clip werd opgenomen in de échte Copacabana in Kontich.

Stef Willems, frontman Frimout: ‘Ik ben ontzettend blij dat de knapste vrouw van Vlaanderen Katja Retsin, en de meest magische mannelijke acteur van Vlaanderen Kobe Van Herwegen, in onze clip de vonken van het scherm wilden laten spatten. Zelf zijn we geen topacteurs, maar alle bandleden zitten natuurlijk wel strategisch in de clip als DJ, buitenwipper of barman/barvrouw. We willen met onze clips altijd visueel de lat hoog leggen en ik ben zeer tevreden dat we daar ook deze keer weer in geslaagd zijn’.

 

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio