Bierbeek in Beeld heeft al meer dan 60.000 weergaven

Bierbeek in Beeld heeft al meer dan 60.000 weergaven

Foto: Ann Peeters

Bierbeek - Steven Duyver startte in 2013 met een blog over het reilen en zeilen in onze gemeente. Mensen die met mooie dingen bezig zijn, worden door hem voor de camera gehaald. Twee jaar geleden startte de man met een gelijkaardig concept over Aarschot.

Mensen zijn Stevens grote passie, hun verhalen interesseren hem mateloos. "De verhalen die mensen me vertellen, leg ik vast op beeld, om ze daarna te delen op mijn blogs Bierbeek in Beeld en Aarschot in Beeld", zegt Steven Duyver. "De blog over Bierbeek werd zeer regelmatig aangevuld in de periode dat ik in Bierbeek werkte, nu ik er niet meer werk, maar probeer ik toch nog af en toe nieuwe berichten te posten. Ik heb ook nog veel beeldmateriaal liggen, dat nog moet verwerkt worden. Ik ben zeer tevreden met het aantal weergaven van deze blogs, het bewijst dat mensen wel degelijk nog interesse hebben in andermans verhalen. De boodschap van de verhalen blijft altijd primeren op mijn blogs, dat kan door het rustige tempo dat ik aanhou om berichten te posten."

Steven was ooit nog presentator bij de regionale televisiezender ROB (van 2009 tot 2011), bibliotheekmedewerker in de Bierbeekse bib (van 2012 tot 2014) en is al 5 jaar leerkracht in het Leuvens Heilig Drievuldigheidscollege. Daarnaast spreekt hij ook proza-boeken in voor Transkript.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio