Moet&Zal, de nieuwe single van Levien

Moet&Zal, de nieuwe single van Levien

Foto: Levien

Bierbeek - “Moet en Zal” is de nieuwe single van Levien, een nummer waarin hij op zoek gaat naar het ultieme gevoel van vrijheid. Het is opnieuw een beklijvend nummer geworden.

"Hoe bevreemdend het soms lijkt: wie loskomt van alles wat moet en zal, van alle verwachtingen of geplogenheden, staat waarheidsgetrouw in het leven én in de liefde.  Daarover gaat Moet en Zal, als een statement waarin vertrouwen in jezelf en hoop voor de toekomst het hoogste goed is", zegt Levien. 

De eerste single van Levien “De mooiste vrouw ter wereld” was direct een succes. Het nummer werd genomineerd voor Zomerhit 2013 én 2014 en stond meer dan een jaar in de hoogste rotatie. Vanaf dan ging het snel: het debuutalbum “De Hoogste Tijd” gevolgd door de EP “De eerste dag”, nieuwe singles in playlist-rotatie op de nationale radio’s, optredens en promo in Vlaanderen én Nederland. 

Levien was ook te zien in de voorstelling “Toneel van verbeelding, hommage aan Dimitri van Toren” samen met Roel Van Bambost, Mathieu Engels en Dirk Schreurs.  Daarvoor was Levien onder meer te zien en te horen in de theatervoorstelling “De wereld is gaan slapen” met Antje De Boeck, Rony Verbiest en Jeroen Van Haele.

In de zomer van 2019 verscheen de single “Zon op je kop” en nog dit najaar van 2019 verschijnt het nieuwe Levien studio album “Moet & Zal”.

 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio