Al kaartjes voor The Me in You-concert ten voordele van Stop Darmkanker?

Al kaartjes voor The Me in You-concert ten voordele van Stop Darmkanker?

Foto: The Me in You

Bierbeek - Op dinsdag 17 december 2019 staat de band The Me in You om 20 uur op de planken in cc de borre. De opbrengst van het concert gaat naar het onderzoek om darmkanker te stoppen. Hoe de band in Bierbeek terechtkomt, dat is een apart verhaal.

Het benefietconcert behoort tot de activiteiten van de Warmste Week, die georganiseerd worden in onze gemeente. Hoe het concert tot stand kwam, dat is een mooi verhaal. 

"Wim Meus, broer van Leuvens televisiekok Jeroen Meus, is al jaren fan van The me in You-band. Hij betrok liet zijn broer enkele nummers horen en ook Jeroen was meteen mee met hun muziek. Zo erg zelfs dat hij in zijn televisieprogramma Dagelijkse Kost de naam van de groep eens ter sprake bracht", zegt Dieter Vranckx, diensthoofd vrije tijd van de gemeente. "Toen de bandleden dit hoorden, schreven ze zich in voor het televisieprogramma Dagelijkse Zomerkost. Jeroen ging bij hen koken. In het gesprek na de opname vroegen de bandleden vanwaar Jeroen hen kende. Zo kwam broer Wim ter sprake en ontstond ook meteen het idee om als verrassing op te treden op het huwelijk van Wim. Het is op dat huwelijk dat iemand van de borre de groep voor het eerst hoorde spelen en er ook meteen weg van was."

Om een lang verhaal kort te maken: tijdens de receptie van dat huwelijksfeest, werden de eerste contacten gelegd voor het concert van dinsdag 17 december. Meer nog Wim (42) en zijn broer Jeroen zullen ook aanwezig zijn. Wim lijdt aan darmkanker, de opbrengst van het concert gaat daarom naar de strijd tegen darmkanker. Dokter Luc Colemont, het boegbeeld van de strijd tegen darmkanker zal ook even afzakken naar cc de borre. 

Wil je de strijd tegen darmkanker steunen en wil je een heerlijk concert meepikken, bestel dan hier een ticket. Een kaartje kost 14 euro. 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio