Levien herwerkt nummer om hulp- en zorgverleners hart onder de riem te steken

Levien herwerkt nummer om hulp- en zorgverleners hart onder de riem te steken

Foto: Levien

Bierbeek - Tien jaar geleden zong Levien -Hedwig Peetermans- het liedje 'De wereld is gaan slapen', toen het titelnummer van de theatervoorstelling met Antje De Boeck. Nu heeft hij het nummer herwerkt om alle hulp- en zorgverleners een hart onder de riem te steken.

"De voorstelling ging over lijden in vele vormen, over verwerking, ultiem over het samen volhouden richting een hoopvolle toekomst", zegt singer-songwriter Levien uit Bierbeek. "We hebben de tekst van het lied ‘De wereld is gaan slapen’ nu aangepast aan wat we vandaag meemaken. Misschien biedt het lied wat troost, en vooral hoop in deze verwarrende tijden. Ik zou het lied willen opdragen aan alle hulp -en zorgverleners die elke dag het beste van zichzelf geven in deze Covid-19 crisis. Mijn respect en bewondering voor hen is grenzeloos. Daarom zou ik ook via deze weg een oproep willen doen om deze video massaal te delen als eerbetoon aan onze helden!"

Levien bedankt ook alle vrienden en creatievelingen die dadelijk bereid waren om op zeer korte tijd hun steentje bij te dragen bij de realisatie van dit lied en deze video. "Samen komen we er wel!"

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio