Familievoorstelling 'Sasja en Natasja' van theater Bronks in cc. De Borre

Familievoorstelling 'Sasja en Natasja' van theater Bronks in cc. De Borre

Foto: Bronks

Bierbeek - Wat kan je beter doen op een gure woensdagnamidag dan een theaterstukje meepikken. Het kan, want nu woensdag om 15 uur speelt theater Bonks de familievoorstelling Sasja en Natasja, een stuk voor kinderen vanaf zeven jaar.

‘BRONKS’ staat voor BRussel ONderwijs KunSt. Met een aanbod van artistieke en kunsteducatieve activiteiten wil BRONKS kinderen, jongeren en hun ruime omgeving stimuleren om de talenten en mogelijkheden in zichzelf en in de wereld te ontdekken en te exploreren. Het gezelschap werd opgericht op initiatief van Oda Van Neygen, en bestaat al 20 jaar.

Woensdag zijn ze te gast in cc. De Borre. Het stuk Sasja en Natasja gaat over een ontmoeting tussen twee zussen die mekaar 10 jaar niet hebben gezien.  Goede zussen zijn heel schoon om naar te kijken. Ontroerend, romantisch zelfs. Sasja en Natasja gaat vooral over hoe die romantiek kan eindigen. Een breuk, een conflict waarbij het ‘ik’ de bovenhand krijgt op het ‘wij’. Sasja en Natasja zijn heel letterlijk verbonden, een Siamese tweeling die veroordeeld is tot altijd bij en altijd met elkaar. Tot één van de twee wil scheiden. Tien jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw en zij weten nog altijd precies wat de ander denkt. Wat heeft een ‘normaal’ leven hen gebracht?

Het stuk wordt gespeeld door Ruth Beeckmans en Marianne Loots.

Prijs: 10 euro, kinderen tussen 7 en 12 jaar betalen 5 euro
meer info: www.bronks.be
 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio