Foto: Rommelmarkt in Ten Desselaer Lovenjoel lokt veel volk

Voor de leerlingen en het personeel van Ten Desselaer, school voor buitengewoon basisonderwijs in Lovenjoel, kon het geluk dinsdag 1 mei niet op: ze hadden een geslaagde rommelmarkt met veel volk én kregen veel geld aangeboden voor de afdeling Auti-3 for kids.
Fanfare Kunst en Vermaak Lovenjoel schonk 5100 euro:
Op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2012 gaf fanfare ‘Kunst en Vermaak’ Lovenjoel, in samenwerking met het 8° koor Korbeek-Lo, een benefietconcert ten voordele van de vzw Auti-3 for kids. Deze vzw is verbonden aan de school ‘Ten Desselaer’ die onderwijs geeft aan kinderen met autisme spectrum syndroom. Het benefietconcert bracht 5.100 euro op. Dit bedrag werd door Marc Swennen, voorzitter van de fanfare, dinsdag officieel overhandigd aan Philippe Cockx, directeur van de school. 'We zijn bijzonder blij en dankbaar', zegt schoolhoofd Cockx, 'We hebben een nieuw busje besteld omdat het oude het begeven heeft, en kunnen het geld dus goed gebruiken'.
Lions Club Sint-Pieters-Rode Kasteel van Horst schonk 1300 euro:
De leden van Lions Club Sint-Pieters-Rode steunen ook school Ten Desselaer. Zij hadden een paella- en cavastand op de rommelmarkt. Koen Geerts, Voorzitter van de Lions Club, was dan ook bijzonder trots dat hij de integrale opbrengst van de verkoop, 1300 euro, kon overhandigen aan schoolhoofd Philippe Cockx. 'Het geld zal goed besteed worden', verzekerde het schoolhoofd. Het mooie weer lokte veel volk naar de school. Er waren ook meer verkoopstandjes dan tijdens de vorige edities. Op de speelplaats van de school waren er optredens, kindergrime, spelletjes, een ballonnenclown en eet- en drankstanden. De mensen van Ten Desselaer mogen terugkijken op een geslaagde dag, en nodigen iedereen al uit op de volgende editie. Schrijf 1 mei volgend jaar alvast maar in je agenda.

 

 

 

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio