Groen Bierbeek springt er in

Groen Bierbeek springt er in

Foto: BJ

Bierbeek - Op zondag 8 juli aanstaande gaat in heel Europa de 'Big Jump' door. Dit is een actie voor iedereen die propere en levende rivieren wil. Op precies hetzelfde tijdstip springen in heel Europa duizenden mensen in rivieren, waterlopen en meren om te tonen dat ze wakker liggen van proper water, en dat ze daar iets willen aan doen. Bij ons springen enkele kandidaten van Groen het water in.

'De actie is ook symbolisch', zegt Frederik De Buck van Groen Bierbeek, 'want op zondag 8 juli  geeft Groen Bierbeek het startschot van de verkiezingscampagne. Om de campagne fris en monter aan te kunnen vangen, nemen we een frisse duik'.

Uit solidariteit met de "Big Jump", waarbij op 20 plaatsen in Vlaanderen in beken en rivieren gesprongen wordt om aandacht te vragen voor propere en levende rivieren, springen enkele kandidaten en sympathisanten van Groen Bierbeek op zondag 8 juli om 13 uur in de
Molenbeek aan de Kalverweg achter de kerk van Bierbeek. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te springen, maar gewoon komen kijken mag ook.

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio