Laser shooting arena trekt met populaire spelletje naar buiten

Laser shooting arena trekt met populaire spelletje naar buiten

Melvin Altman van Laser3000 showt het pak en "wapen" waarmee je de battle aangaat. Foto: IF

Leuven - Het Leuvense entertainmentbedrijf Laser3000 is gestart met een nieuw concept: Laser3000 on the road. Het bedrijf trekt met het populaire laser shooting spelletje naar buiten.

“Pewpewpew” dat zijn de geluiden die weergalmen bij de laser shooting arena’s van entertainmentbedrijf Laser3000, in Leuven en Hasselt. De arena’s zijn bezaaid met materialen waar je op kan kruipen of achter kan schuilen: doolhoven, paletten, honderden banden, toren, tunnel, brug en zelfs oude toiletten maken deel uit van het decor! In de Hasseltse gamezone beschiet je je tegenstander vanuit een helikopter, tank of vanop de verbonden torens. 

Nieuw concept

Laser3000 gaat nu een stapje verder met een nieuw concept: Laser3000 on the road. “Men kan ons nu boeken voor een laser shooting op locatie”, vertelt Melvin Altman, medezaakvoerder van Laser3000. “Je kan het zo gek niet bedenken of we doen het: het magazijn of de burelen op je werk, je tuin- of communiefeest, een bos, kasteel of burcht. Ter plaatse richten we de arena in met opblaasbare muren, mijnen en basissen.” Heb je niet meteen een locatie ter beschikking om de battle aan te gaan, dan kun je terecht op het grote buitenterrein van Stixn in Herent. 

Laser3000 

Laser 3000 werd opgericht in 2016 door Melvin Altman en Thomas Anthoni. De eerste arena werd geopend langs de Bondgenotenlaan in Leuven (400 m2). Een jaar later kwam de arena in Hasselt (600 m2) erbij, vlakbij bioscoopcomplex Kinepolis.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio