ETA zoekt verkiezingskandidaten ten noorden van Liersesteenweg

ETA zoekt verkiezingskandidaten ten noorden van Liersesteenweg

Jan Baestaens(ETA) roept bewoners afkomstig uit noordelijk gelegen deeldorpen zich kandidaat te stellen voor de ETA-lijst. Foto: Alain Trappeniers

Heist-op-den-Berg - Jan Baestaens(ETA) wil een evenwichtige kieslijst samenstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012. Daarom is hij op zoek naar kandidaten afkomstig van de deeldorpen ten noorden van de Liersesteenweg.

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 kwam de lijst ETA(Een Tegen Allen) op met een beperkt aantal kandidaten afkomstig van de deeldorpen ten noorden van de Liersesteenweg. Er was telkens een kandidaat uit Wiekevorst en Itegem en drie kandidaten uit Hallaar en het centrum van Heist samen. 'Door de onevenwichtige lijstvorming kunnen onze inspanningen en programmapunten niet ten volle doorgedrukt worden', zegt Baestaens.

Kandidaten

De politicus roept daarom bewoners van de noordelijk gelegen deeldorpen op zich kandidaat te stellen op de ETA-lijst. Voorwaarde is wel dat je je kunt terugvinden in de programmapunten van de partij. Aanmelden doe je door te surfen naar deze link.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio