Toeristisch seizoen trekt opnieuw op gang

Toeristisch seizoen trekt opnieuw op gang

Heists toerisme trekt opnieuw op gang. Foto: Alain Trappeniers

Heist-op-den-Berg - Het toeristisch seizoen in Heist-op-den-Berg trekt dit weekend opnieuw op gang met enkele leuke activiteiten. Een overzicht.

Er zijn gratis toegangskaarten te krijgen voor een bezoek aan het treinmuseum (geldig op zondag 29 april van 14 tot 18 uur),  de water- en uitkijktoren (geldig op zondag 29 april van 14 tot 18 uur of maandag 30 april tijdens de avondopening van 20 tot 24 uur).

De bezoeker geniet een korting op diverse fiets- en wandelkaarten.

De cluster ‘Lier en Pallieterland’ stelt de nieuwe auto- en fietszoektocht en cycling dinner voor. Dit jaar komt de nieuwe cycling dinner ook Heist-op-den-Berg een bezoekje brengen.

Deelname aan de kleine wedstrijd ‘Ken je Heist’ zorgt voor mooie prijzen. Meedoen kan enkel op 29 april tussen 10 uur en 17 uur. De wedstrijd is georganiseerd door Villa Monte en de wedstrijdformulieren zijn te krijgen en worden ingeleverd bij de dienst Toerisme.

Ook de mensen die niet over een ‘stalen ros’ beschikken doen mee. Villa Monte geeft in samenwerking met het gemeentebestuur op 29 april een korting op de verhuur van recreatiefietsen. Wie reserveert op zondag 29 april vanaf 12 uur krijgt 2 euro korting. Villa Monte biedt ook fietsarrangementen aan (meer info bij de dienst Toerisme).

Fietsen voor het goede doel. Er staan in de Postweg 6 op 29 april van 10 tot 17 uur fietsen op rollen ter beschikking van de bezoekers. De gefietste kilometers kunnen vooraf gesponsord worden. Wil je dit goede doel te steunen? Neem dan contact op met de dienst Toerisme. Het verzamelde bedrag wordt integraal overhandigd aan de Adviesraad voor Personen met een Handicap, die er een tandem of handbike mee kopen voor personen met een handicap.

 

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio