Ontdek het Klein Begijnhof met Ghent-Authentic

Anne: zoveel Gent. Foto: Dominique Dierick

Gent - Ghent-Authentic is als organisatie bijna aan haar derde verjaardag toe. Hoewel gespecialiseerd in maatwerk en privé-rondleidingen, stelt het team tijdens de Feesten graag een aantal wandelingen voor u open.

Lees hier alles over de Gentse Feesten

Drijvende kracht achter Ghent-Authentic is Kristel Vereecken, Gentse starter 2012, die haar carrière in het bedrijfsleven verruilde voor een eigen gidsorganisatie.

Ze probeert daarbij vooral te cateren voor groepen die Gent net een tikkeltje anders willen zien, door het oog van deskundige Gentkenners. Meer dan alleen gidsbeurten, biedt ze in haar maatpakket ook alle praktische info en diensten voor een geslaagd Gentverblijf.

Het team van Ghent-Authentic heeft tijdens de Gentse Feesten een mooi aanbod van wandelingen, waarvan een deel klassiekers, zoals de ‘Nie Pleuje–rondleiding’ – maar ook met een deel nieuwkomers.
Ik had het genoegen om gids Peter Maes te mogen volgen op een ontdekkingstocht doorheen het Klein Begijnhof – onvoorstelbaar welke ongekende schoonheid Gent bezit!

Voor deze ontdekkingstocht bekokstoofde Kristel als afsluiter een historische thee ten huize van geschiedenisgraver en kok in spé, Bart Ooghe van Le Goût du Passé.
Met een beetje geluk kan u morgen nog mee!

Klik door naar het volledige Gentse Feestenaanbod van Ghent-Authentic. Of surf eens naar hun Facebookpagina.

Tips voor morgen? Uiteraard ‘Unesco Begijnhof en Afternoon tea’ van Ghent-Authentic of laat u door Vizit binnenmarcheren in het Justitiepaleis.
Niets naar uw gading? Snuister eens in het uitgebreid menu.
 

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio