JNM Bovenschelde start nieuw werkjaar

JNM Bovenschelde start nieuw werkjaar

Tijdens de startdag werden aan de Krommen Hoek ook beheerswerken uitgevoerd. Foto: JNM

De Pinte - De Jeugdbond voor Natuur en Milieustudie (JNM) is vandaag in heel Vlaanderen met zijn nieuwe werkjaar gestart. Ook de afdeling Bovenschelde zette vandaag in de Scheldevallei haar beste beentje voor.

JNM werkt iets anders dan het klassieke jeugdwerk. De vereniging is actief binnen verschillende gemeentes. Al deze gemeentes samen noemen we het afdelingsgrondgebied. Het grondgebied van Bovenschelde strekt zich uit over Eke, Nazareth, Bottelare, Lemberge, Melsen, Merelbeke, Munte, Schelderode, De Pinte, Zevergem, Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Gavere, Semmerzake en Vurste.

De activiteiten vinden minstens maandelijks plaats, telkens op een andere locatie.
Als je lid bent, ontvang je per trimester een boekje (de Krodde) met alle nodige info.
Een andere manier om te ontdekken waar en wanneer JNM Bovenschelde haar activiteiten plaatsvinden, is via de website: www.jnm.be/bovenschelde.

Het nieuwe JNM-jaar is begonnen met een heuse startdag.
Daarvoor trokken de jongeren naar de Kromme Hoek in Zevergem. En er stond veel op het programma: vogels ringen, libellen vangen, waterbeestjes zoeken, beheerswerken...  En natuurlijk ook gewoon genieten van de natuur. Bij dit warme weer gingen sommigen ook afkoeling zoeken in de Scheldearmen. Als afsluiter waren er pannenkoeken, een vleermuizentocht en een zalig kampvuur.

Wil jij er een volgende keer ook bij zijn? Of wil je meer info over JNM, neem dan contact op met Daan Dekeukeleire, tel. 0474-488 979 of daan@jnm.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio