HUB heeft nieuwe decaan

HUB heeft nieuwe decaan

Foto: if

Brussel - Prof. dr. Tom Van Puyenbroeck is zopas aangesteld als nieuwe decaan van de faculteit Economie & Management van de HUB. Hij volgt prof. dr. Greet Raspoet op, die benoemd werd tot algemeen beheerder van de HUB en KAHO Sint-Lieven.

Vanaf 16 augustus 2012 treedt Van Puyenbroeck aan als nieuwe decaan van de faculteit Economie & Management van de HUB. Hij werkt binnen de faculteit sinds 2000, eerst als onderzoeker en docent, later als vice-decaan Onderzoek, zo laat de Hogeschool-Universiteit Brussel weten.

Er waren twee kandidaten om Raspoet op te volgen. Van Puyenbroeck vormde een team met prof. dr. Johan Eyckmans en prof. dr. Sandra Verbruggen. De andere kandidaat was prof. dr. Jan Van Hove, coördinator van de opleiding Business Administration. Alle leden van de faculteit konden hun stem uitbrengen. Het team van Van Puyenbroeck kwam als winnaar uit de bus. Als decaan wordt Van Puyenbroeck belast met de algemene leiding en de externe vertegenwoordiging van de faculteit. Johan Eyckmans wordt vice-decaan Onderzoek en Sandra Verbruggen vice-decaan Onderwijs.

 

De huidige decaan, Greet Raspoet, wordt algemeen beheerder van de HUB en van de KAHO Sint-Lieven. Beide instellingen zijn bezig met een integratieproces. Ze wordt verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de centrale diensten HUB-KAHO. Ze zal ook vorm geven aan het ‘University College’ HUB-KAHO, het orgaan dat zowel de academische opleidingen van de KU Leuven als de professionele opleidingen van HUB en KAHO organiseert. Greet Raspoet combineert die functie met de functie van campusdirecteur Brussel.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio