Vrouwenvereniging pakt uit met Ladies Night in ontwijde kerk

Vrouwenvereniging pakt uit met Ladies Night in ontwijde kerk

Foto: kvlv

Roeselare - KVLV Roeselare organiseert op woensdag 27 maart een Ladies Night in de ontwijde Sint-Amandskerk. Aanwezigen kunnen er genieten van mode, welness, hapjes en alles wat met schoonheid te maken heeft.

De Roeselaarse KVLV is al jarenlang een vaste waarde binnen het plaatselijke verenigingsleven. Momenteel waait er een nieuwe wind door de vereniging die haar thuisbasis op wijk De Ruiter heeft. “Met enkele nieuwe activiteiten willen we ook een jonger publiek aantrekken. Zo organiseren we nu voor het eerst een Ladies Night”, aldus Hannelore Decock van de KVLV.

Dat doet de vereniging aanstaande woensdag in de ontwijde Sint-Amandskerk. “We zetten in op facetten die vrouwen belangrijk vinden: fashion, welness, food, lifestyle en beauty. In de kerk zullen er tal van kraampjes opgesteld staan.” De aanwezigen gaan allemaal ook naar huis met een goodiebag. Er is ook een grote tombola. Deelnemers maken kans op vijfendertig mooie cadeaus. 

De Ladies Night start woensdag om 19 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van de KVLV en kosten 9 euro. Kaarten kunnen ook besteld worden via het emailadres kvlvroeselare@hotmail.com. Meer informatie is ook terug te vinden op de Facebookpagina van de vereniging. 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio